BMW Serije 7 Edition 40 Jahre

Objavljeno: 24.7.2017.


Obeležavajući 40-godišnjicu limuzine Serije 7 (modela E23 predstavljenog 1977. godine), BMW je pripremio specijalnu ediciju aktuelne generacije koja se u ovom Edition 40 Jahre izdanju odlikuje ekskluzivnim detaljima na eksterijeru i u enterijeru.
Automobil će moći da vide i posetioci ovogodišnjeg sajma automobila u Frankfurtu, a treba naglasiti da je serija ograničena na samo 200 komada.

U najkraćem, automobil može da se dobije u dve boje (BMW Individual Frozen Silver metalik i BMW Individual Petrol Mica metalik), a tu su i M aerodinamički paket, BMW high-gloss Shadow Line detalji, posebni logo serije na B Stubovima, 20-inčni BMW Individual alu točkovi, kao i BMW Individual Merino koža u kombinaciji boja Smoke White/Cohiba ili Smoke White/Black, Alkantara Smoke White detalji, Comfort sedišta napred i pozadi, Piano Black detalji, Eucalyptus drvo finiš…

BMW Serije 7 Edition 40 Jahre će se nuditi sa motorima od 4, 6, 8 i 12 cilindara, što znači od verzije 740e iPerformance plug-in hybrid sa četiri cilindra i elektromotorom, pa sve do najjačeg modela  M760Li sa V12 biturbo motorom.

Prodaja startuje u oktobru, ali cene za sada nisu saopštene.

Izvor: AutoBlog

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *