Ove SEKSI stvari morate da probate prije 35. rođendana

Objavljeno: 23.7.2017.


Ženska pravila koje morate da usvojite što pre!
Istraživanje je pokazalo kako žene starije od 35. godina najviše uživaju u seksu. Razlog je, kako tvrde naučnici, bolje poznavanje svoga tela, svojih želja i potreba. Upravo zbog toga donosimo mala ženska pravila koja bismo trebale da savladamo do 35. godine života.

1. Radite ono što volite

Seks je vrlo intimna i strastvena radnja u kojoj učestvuje dvoje ljudi. Užitak koji može doneti vođenje ljubavi je neverovatno iskustvo, ali jedino ako radite ono što vam odgovara. Ne stidite se da kažeš ‘ne’, ali isto tako ne ustručavajte se i da isprobate neke nove stvari.

2. Eksperimentisanje nije tabu

Poverenje između partnera koji su u ozbiljnijoj vezi i te kako može uticati na kvalitet seksualnog odnosa. Kada se dvoje ljudi dovoljno poznaju mali eksperimenti u seksu su i više nego dobro došli. Isprobajte, kombinujte i uživajte.

3. Nikada, ali nikada bez zaštite

Osim zbog neželjene trudnoće, zaštitite se i od polnih bilesti kojih u poslednje vreme ima više nego što mislite. To se posebno odnosi na sveže veze i nove intimne partnere. Ne vredi rizikovati.

4. Volite svoje čvrsto telo

Telo u dvadesetim godinama života je prelepo i zato ga se ne treba stideti. Ženska silueta je moćno oružje kojem ne može odoleti ni jedan muškarac. Poigrajte se sa svojim seksepilom i uživajte u onome što imate jer kasnije će vam biti žao.

5. Ne žurite

Seksualni odnos može biti vrlo zanimljiv te može trajati čitavu noć…ili dan. Nije sve u seksualnom činu, već u puno sitnica pre i posle njega. Igra zavođenja, predigra, vruće pauze, maženje nakon njega… Mogućnosti su razne, zanimljive i super zabavne. Uživajte u odnosu i istražujte svoje želje i potrebe.

Izvor: Cosmopolitan

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *