Najplaćeniji turski glumački par

Objavljeno: 23.7.2017.


Poznati turski supružnici Kenan Imirzalioglu (43) i Sinem Kobal (14. avgusta puni 30) postali su najplaćeniji glumački par u svetu bosforskih sapunica
POZNATI turski supružnici Kenan Imirzalioglu (43) i Sinem Kobal (14. avgusta puni 30) postali su najplaćeniji glumački par u svetu bosforskih sapunica. Čim počnu sa snimanjem novih serija za predstojeću TV sezonu, mesečna zarada popularnog dvojca iznosiće oko 145.000 evra! Najveći deo ovog malog bogatstva obezbediće Kenan, koji će dobijati basnoslovni honorar od 30.000 evra (120.000 mesečno) po epizodi za novu kostimiranu melodramu o Mehmedu Drugom Osvajaču. Nedeljna plata njegove lepše polovine iznosiće 6.500 evra za ulogu u nadolazećoj sapunici, iliti 25.000 evra na mesečnom nivou.

I dok producenti serije o čuvenom osmanlijskom sultanu veruju da će joj Imirzaliogluova slava na svim meridijanima doneti veliku gledanost, zbog čega su za njega, uostalom, izdvojili tako papreni honorar, u turskim tabloidima ovih dana može se pročitati kako Kenan nije pravi izbor za rolu Mehmeda Drugog Osvajača. Kao glavni razlog navode se godine junaka melodrama “Ezel” i “Karadaji”, koji je duplo stariji od Mehmeda kad je 1453. osvojio Carigrad, a čime će se serija dobrim delom baviti. Da bi na vreme stali na put zlim jezicima, producenti su poručili kako se ta drastična razlika u godinama neće primetiti na malom ekranu.

– Sve se da popraviti sa malo šminke, u šta smo se i sami uverili kad je Kenan isprobao masku i kostim. Ubeđeni smo da će ga gledaoci podržati u ulozi sultana i da će serija postići veliki uspeh.

Već smo pisali o tome kako se šuška da će Kenanovu partnerku u seriji tumačiti Tuba Bujukustun (Elif iz serije “Ljubav i novac”), ali ta informacija još nije potvrđena.

ULAŽE U GRAĐEVINU

POZNATO je da Kenan glumom stečeni novac ulaže u privatni biznis, te da gradi hotele po Istanbulu i turskim letovalištima. Nedavno se u medijima pojavila informacija da će nastaviti da investira u Marmaris, gde je pazario dva velika zemljišna poseda na kojima planira da izgradi stambene zgrade.

Izvor: Novosti

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *