Lacijali: Aleksandar Kolarov = crv

Objavljeno: 23.7.2017.


Kao i što se dalo očekivati, navijači Lacija imali su spreman ‘odgovor’ na dolazak Aleksandra Kolarova u redove gradskog rivala Rome.
Bivši igrač ‘bjankoselestija’ nalazi se na pragu dolaska u Romu, posle sedam godina provedenih u Mančester Sitiju, a iako posao još uvek nije ozvaničen navijači Lacija imali su šta da mu poruče.

Na prijateljskoj utakmici protiv SPALA razvili su transparent na kome je stajalo – “Kolarov=crv”.

Što se mene tiče, voleo bih da se vratim u Lacio. Kada završim svoju avanturu ovde, najozbiljnije – bilo bi jako lepo da ponovo budem u ‘nebeskoplavim’ bojama. Napred Lacio“, rekao je Kolarov nedavno, pre spekulacija da bi zaista mogao u Romu.

Reprezentativni bek Srbije nosio je dres Lacija od 2007. do 2010. godine, upisavši 104 nastupa, 11 golova i devet asistencija, i osvojivši Kup i Superkup Italije,

Ipak, kako prenose mediji u Italiji, ni navijači Rome nisu srećni svojim sve izvesnijim novim levim bekom, pošto je na zidovima rima osvanuo i uvredljiv grafit, koji podseća na pogodak Kolarova protiv Rome u pobedi Lacija od 4:2.

Ostaje da se vidi da li će možda doći do obrta u poslednji čas ili će Kolarov ipak za 6,5 miliona evra postati drugi Srbin koji je igrao za oba rimska tima, posle Siniše Mihajlovića.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *