Jul je najbolji za seks

Objavljeno: 23.7.2017.


Statistika kaže da se najviše beba rađa u septembru, ali to ne znači da parovi najčešće vode ljubav u hladnim zimskim danima
Statistika kaže da se najviše beba rađa u septembru, ali to ne znači da parovi najčešće vode ljubav u hladnim zimskim danima. Naprotiv, najbolji mesec za seks je upravo jul. Tako je barem pokazalo onlajn istraživanje proizvođača seksi igračaka sprovedeno na uzorku od 2000 ispitanika. Skoro svaki četvrti ispitanik otkrio je da najviše seksa ima upravo u julu. Ali, ne brinite, ako se niste proslavili u julu, ide avgust, mesec u kom 22 odsto ispitanika, najčešće gužva postelju.

Nije reč samo o suncu, već i o odmoru. Dve trećine parova otkriva da češće vode ljubav kad otputuju nego kad su kod kuće. Čak 64 odsto parova kaže da na odmoru uvek “padne” seks, što nije ništa neobično jer su daleko od obaveza, posla, pritiska i stresa koji je, poznato je, ubica libida broj jedan. Svaki peti par kaže da ne samo da češće vodi ljubav, nego da su leti spremniji da isprobaju nove stvari, na primer, seks na plaži, u parku ili na drugim, egzotičnim lokacijama.

Izvor: Novosti

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *