Vardar ipak čeka Kopenhagen u Skoplju

Objavljeno: 22.7.2017.


UEFA je popustila i dozvolila Vardaru da dočeka Kopenhagen na svom stadionu Filip II u Skoplju, u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.
Makedonski šampion je u drugoj rundi morao da igra u Strumici, jer je UEFA želela da teren nacionalne arene u Skoplju bude potpuno spreman za Superkup Real – Junajted 8. avgusta.

Vardar je u iznenadio povremenog učesnika LŠ iz Švedske i izborio dvomeč sa još redovnijim članom elitnog takmičenja iz Danske, a UEFA je promenila odluku zbog velikog interesovanja za meč.

Prvi meč je trebalo da bude odigran u Danskoj, ali je UEFA rotirala domaćinstva kako bi Vardar igrao na Filipu II, a opet bilo dovoljno vremena da se teren spremi za Superkup.

Utakmica je na programu 25. jula, dok je revanš u Danskoj 1. ili 2. avgusta. Vardar je za samo sat vremena rasprodao svih 2.000 karata na koliko je imao pravo za meč u Kopenhagenu.

Kopenhagen je zbog slabog odaziva navijača u drugoj rundi sa slovačkom Žilinom (9.000), snizio cenu karta za meč sa Kopenhagenom na 18-25 evra

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *