Putin: Ja sam sasvim običan čovjek

Objavljeno: 22.7.2017.


Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je danas da sebe smatra “običnom osobom” koja voli da čita istorijske romane i da sluša Mocarta, jedino što obavlja posao drugačiji od drugih.
“Sebe smatram običnim čovekom”, rekao je Putin na sastanku s mladim Rusima od deset do 17 godina koji su predsedniku Rusije postavljali uživo pitanja na televiziji NTV. 

Putin je priznao da radi posao drugačiji od ostalih, ali je dodao da ima “normalan i običan život”. Ruski predsednik je rekao da svakodnevno ostavi vremena da sluša muziku, bavi se sportom i održava kontakte s prijateljima.

“Volim da čitam, posebno istorijske romane. Uvek sa zadovoljstvom slušam klasičnu muziku – Baha, Betovena i Mocarta. Možda, pre svih Mocarta”, rekao je Putin. 

Ruski predsednik je rekao da su njegove tri glavne vrednosti – život, ljubav i sloboda. Putin je dodao da se njegov radni dan završi kasno i tada ima samo jednu želju a to je da spava, navodeći da nije ljubitelj interneta i društvenih mreža.

Ruski predsednik je na pitanje o ponovnoj kandidaturi rekao da još ne razmišlja o tome. Predsednički izbori zakazani su u Rusiji u martu 2018. godine.

Izvor: B92

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *