Path of Exile: The Fall of Oriath uskro stiže

Objavljeno: 22.7.2017.


Sada već uveliko slavni akcioni RPG Path of Exile, za mnoge ono što je Dibalo III trebalo da bude, dobija do sada najveće proširenje u istoriji ove igre – The Fall of Oriath, koji donosi čak šest novih poglavlja.
Za neupućene, čitava igra je za skoro četiri godina postojanja imala ukupno četiri poglavlja (čina), i fanovi već odavno traže da konačno izađe peti i završni čin, a sada dobijamo ne samo njega, već i čitav novi nivo igranja. 

Sam peti čin nosi isto ime kao i ekspanzija – The Fall of Oriath. Nakon što njega pređete počinje potpuno novi deo igre koji se jednostavno zove “Part 2”, i gde se vraćate na originalni kontinent Wraeclast, sa pet novih aktova.

Tu ćete proći kroz gomilu novih i starih lokacija, saznati šta se desilo nakon što ste odradili sve što ste odradili u igri, i naravno uživati u gomili novog sadržaja i izazova. U Part 2 ćete se boriti protiv samih bogova, koji su ponovo dobili snagu nakon što je uklonjen Beast, upravo od strane vas. 

Autori obećavaju da 5 novih poglavlja u “Part 2” nisu samo našminkani stari leveli i zone, već potpuno iznova odrađene lokacije, bilo redizajn starih, bilo lokacije koje do sada nismo nikada posećivali, sa gomilom novih neprijatelja i predmeta.

Sve detalje o novoj ekspanziji možete pogledati na ovom linku, a ispod možete videti trejler u kome nam je otkriven datum izlaska – 4. avgust.

Izvor: B92

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *