Stevandić izdao program stranke

Objavljeno: 21.7.2017.


Članovi OO Ujedinjena Srpska Pale donijeli su odluku da istupe iz te stranke, jer su izmanipulisani od vrha stranke. Ovo je saopštio danas novinarima predsjednik odbora Simo Savić.
On je kazao da je OO Ujedinjene Srpske na Palam imao sjednicu i donio odluku o napuštanju te stranke, a o svom budućem političkom angažamnu će naknadno odlučivati.

Savić ističe da je OO Ujedinjene Srpske formiran prošle godine na Palama samo s jednim ciljem da daju doprinos političkog ujedinjenja u Republici Srpskoj, kako je to tada saopšteno i sadržano u programskim dokumentima.

“Od programskih načela je odustao Nenad Stevandić, koji vodi Ujedinjenu Srpsku, svrstavajući se direktno na jednu stranu i zamajava javnost pričama o izdajnicima i patriotama”, kazao je Savić.

Naglašava da je OO Ujedinjene Srpske o napuštanju te stranke tu odluku donio 10. jula na Palama, jer smatraju da su prevareni i da ih je izmanipulisao Stevandić, koji je, kako je naveo, postao poslanik i potpredsjednik parlamenta RS na račun SDS-a.

“Mi smatramo da su patrioti borci koji su stvorili Republiku Srpsku i koji danas preživljavaju i nemaju osnovna sredstva za život”, rekao je Savić, dodajući da su izdajnici koji su dozvolili da borci nemaju osnovne uslove za život.

Savić je rekao da sada bivši članovi OO Ujedinjene Srpske na Palama ostaju jedinstveni i naknadno će odlučiti o svom budućem političkom angažmanu.

(BN)

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *