Način na koji vas on drži za ruku otkriva u kojoj je fazi vaša veza

Objavljeno: 21.7.2017.


Verovali ili ne, ali i na osnovu držanja za ruku možete saznati da li se radi o bliskom odnosu ili distanciranom.
Način na koji se sa partnerom držite za ruke otkriva mnogo više nego što ste mogli da pretpostavite. Ovo su neki od tipova, i pogledajte šta znače…

Dlan na dlan

Jedna od najčešćih situacija. Ko u ovom slučaju bude sa gornje strane, verovatno ima i dominantan položaj u vezi.

Zamršeni prsti

Parovi koji vole ovaj položaj ruku, žele da uvek budu što bliže jedno drugom. Između njih postoji jaka fizička privlačnost, ali takođe, i mnogo dublje. Nemaju problema s tim, da dragoj osobi pokažu svoju ranjivost.

Oslonac za prst

Oba partnera su nezavisne ličnosti koje imaju svoje lične strasti i interese izvan odnosa. Uživaju u samostalnosti i važno im je da sačuvaju neku slobodu. Ali ipak, postoji duboka veza u odnosu to dvoje ljudi.

Držanje za prst

Ovde je po sredi veoma opuštena veza! Možda ne izgleda tako intimno, ali je zapravo vrlo romantična i uigrana.

Preko ramena

Radi se o jako bliskom odnosu. Ovo je mnogo više od prostog držanja za ruke. Ovde se kontakt prenosi i na celo telo. Deluje zaštitnički, jer prebacivanjem svoje ruke preko ramena, odajete utisak zaštitnika.

”Pasivno” držanje za ruke

U ovom slučaju, partner odlučno uzima ruku onog drugog. Nema oslanjanja jedno na drugo, i sve deluje jako nedefinisano. Nije iskazana nikakva naklonost jednog prema drugom, i emocije slabo dolaze do izražaja.

“Moja damo”

Često viđan na venčanjima, i u filmovima u kojima se prikazuju kraljevski balovi i poziv na ples. Svedoči o zdravoj vezi, punoj poštovanja, koja ja izgrađena na poverenju i divljenju.

Olabavljeno držanje za ruku

Možda najsamouvereniji način držanja za ruku. Pokazuje veliko poverenje između partnera i vrlo stabilan odnos. Iako je stav vrlo opušten, opet je intiman i daje priliku da se približite još bliže.

Držanje za zglob

Ovaj pokret se može činiti pomalo agresivan. Zapravo je suprotno: ovde nisu isprepletane samo šake, već i cela ruka. Dakle, stav je i više nego intiman i strastven.

Izvor: Prva

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *