Manijak noću presreće devojke

Objavljeno: 21.7.2017.


Banjalučka policija traga za nepoznatim manijakom koji je u noći između četvrtka i petka pokušao da siluje 32-godišnju Banjalučanku na koju je nasrnuo kod Osnovne škole “Ivo Andrić” u centru grada.
Napad se dogodio oko jedan sat iza ponoći i devojka je uspela da se pričom oslobodi iz stiska napadača, što je iskoristila i počela da doziva pomoć. Povike je čuo njen komšija koji je slučajno naišao biciklom, pa je manijak pobegao. Devojka je celi slučaj prijavila u PU Banjaluka, ali silovatelj nije pronađen.

U želji da upozori sugrađanke napadnuta devojka je na svom fejsbuk-profilu objavila status u kome je opisala bliski susret sa muškarcem:

– “J…u te, jako ću te je…i!” uz snažan stisak jednom rukom preko grudi, a drugom preko zadnjice. Potom jakim stiskom oko vrata sreli smo se silovatelj u pokušaju i ja sinoć kod škole “Ivo Andrić” – napisala je napadnuta devojka.

Ona u statusu navodi da je naknadno saznala da na toj relaciji manijak “patrolira” više od mesec dana. Požalila se i na postupanje policajaca, jer su je upitali da li je pila alkohol i kako je bila obučena, a posebno se zahvalila komšiji koji ju je spasao.

Devojka je napadača opisala kao tamnoputog muškarca, starog između 30 i 35 godina, snažne građe, koji je na sebi nosio tamnu odeću.

“VREBA” VEĆ DVA MESECA

OD početka juna po Banjaluci kruži priča da se pojavio manijak koji u noćnim satima presreće i nasrće na žene. Na društvenim mrežama devojke su upozoravane da manijak vreba u Grčkoj ulicu, u kojoj se upravo nalazi škola “Ivo Andrić”, gde su navodno napadnute dve devojke. Pominjala su se još dva napada, što su u policiji demantovali, tvrdeći da im je prijavljen samo jedan slučaj koji se dogodio 22. maja zbog čega je ispitano više svedoka i jedan osumnjičeni.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *