Donald o odlasku: Volim Zvezdu, bliži sam ostanku

Objavljeno: 21.7.2017.


Mičel Donald postigao je u četvrtak veče jedan od odlučujućih golova u meču sa Irtišom, koji je Crvena zvezda dobila sa 2:0 u drugom kolu kvalifikacija za LE.
Vezni igrač je u 10. minutu iz slobodnog udarca doneo veoma važan gol prednosti, a posle utakmice novinare je zanimalo kakav je njegov status u klubu.

“Ljudi pričaju, novine pišu, ali ja sam ovde i fokusiran sam na Zvezdu. Ne znam šta budućnost donosi, a u ovom trenutku ne vidim sebe kako idem iz kluba. Takođe, moram biti iskren, uvek postoji mogućnost ostati ili otići. Srećan sam ovde i igrač sam Crvene zvezde”, rekao je Donald.

Potom je usledilo pitanje, da li bi on lično više voleo da ostane u klubu.

Bliži sam da ostanem u klubu, volim sve u vezi sa Zvezdom, srećan sam ovde“, kazao je Mičel.

Kada je reč o slobodnim udarcima, Donaldu je ovo prvi gol iz slobodnjaka, a novinarima je priznao da dosta radi na tome na treningu.

Ovo je nova sezona, ima dosta novih igrača. Želeo sam da šutnem taj slobodnjak, vežbao sam na treninzima i isplatilo se. Igrali smo sa dosta energije, što je logično jer smo igrali pred ovakvim navijačima. Svakako smo bolje napadali i to je bila stvar koja bila bolja nego u prvom meču“, rekao je Donald.

Protivik Crvene zvezde u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope je praška Sparta, a vezni igrač kaže da dobro poznaje ekipu.

“Imaju mnogo iskusnih igrača koji su izuzetno dobri. Ali znate, ne trebamo mnogo da budemo fokusirani na njih, već da verujemo u nas i da se spremimo što bolje“, kazao je strelac prvog gola protiv Irtiša.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *