Bračni par otkriva: “Orgazmi nam traju 18 sati, tajna se krije u ovome…”

Objavljeno: 21.7.2017.


Melani i Skot Meklur su u braku već osam godina, a zahvaljujući dubokoj povezanosti oni mogu da postignu intezivne orgazme koji traju satima.
Od kada su sa javnošću podelili svoje seksualno iskustvo, Melani i Skot Meklur su zaintrigirali mnoge ljubavnike koji su spremni da uče od njih.

Mladi bračni par je u razgovoru za britanski “Miror” otkrio da mogu da postignu orgazme na razne načine, od seksa i disanja, do posmatranja prirode ili plesanja na kiši.

Zanimljiv je podatak da njihovi orgazmi mogu da traju i po 18 sati, a toliko su povezani da da ako se nalaze u istoj prostoriji i netko od njih ima orgazam, odmah ga doživi i druga osoba, i to bez dodirivanja.

Upravo zbog toga, supružnici su pokrenuli “Ecstatic Hearts” radionice u okviru kojih podučavaju ljude tantričkom seksu i samoj filozofiji života.

Oni ističu da Tantra pomaže dubljoj povezanosti partnera, poveća njihovu ntimnost i dovodi do neverovatnih orgazama.

“Melani i ja možemo da doživvimo orgazam kroz disanje, grljenje i dodirivanje, jednako kao i kroz seks. Čak nas i zvukovi, mirisi i ukusi mogu poslati u stanje potpune ekstaze. Možemo doživeti orgazam i sa prijateljima sa kojima nikad nismo imali seks, ali s kojima praktikujemo Tantru. Pre nekoliko meseci išli smo na izlet sa prijateljima i doživeli smo orgazam od munja”, objašnjava Skot.

Melani se takođe pohvalila da svakodnevno postiže orgazme, koji traju satima…

“Otkad smo Skot i ja otvorili srca, redovno imam osmosatne ili devetosatne orgazm. Mogu da doživim ekstazu od energije Zemlje, vode i prirode”, istakla je ona i dodala:

“Mislili smo da smo mutanti kad smo počeli da doživljavamotakve orgazme, ali onda smo shvatili da to možemo naučiti i druge. Prošlog meseca je 12 naših učenika u jednoj prostoriji odjednom doživelo orgazam samo od zvukova.”

Skot je tako priznao da je Tantra uspela da sredi njegov problem prerane ejakulacije, sa kojim se dugo suočavao.

Our website is officially up! Go check it out at estatichearts.com #tantra #tantrika #atxyogis

A post shared by Ecstatic Hearts Tantra (@ecstaticheartstantra) on

Njihova tri saveta za postizanje ovakvih orgazama su:

1. Proizvodite zvukove

Dokazano je da stvaranje zvukova tokom orgazma, može da pojača intezitet. Osim što ćete se otvoriti, na ovaj način ćete se lakše izraziti i osloboditi svoju moć.

2. Duboko dišite

Na ovaj način ćete produžiti orgazam.

3. Vizualiuzujte svoju energiju

Zamišljajte kako vaša seksualna energija prolazi kroz telo u trenutku orgazma. Imajte u vidu da ne treba ejakulacija da vam bude jedini cilj.

Izvor: B92

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *