Beyonce i Jay-Z stavili tačku na prijateljstvo sa Kim i Kanye Westom

Objavljeno: 21.7.2017.


Beyonce i Jay-Z Carter definitivno su odlučili da stave tačku na prijateljstvo sa Kanye Westom i njegovom suprugom Kim Kardashian.
Sudeći po izvoru koji je blizak sa slavnim parom, Jay-Z i Queen B odbijaju da sarađuju sa ljudima iz tima Kanye Westa: “Oni ne žele da rade ni sa kim ko sarađuje sa Kim i Kanyeom. Prete da će otkriti tajne, što bi moglo da ugrozi jedan, ili oba slavna para” izjavio je izvor za In Touch.

Neimenovani izvor blizak paru Kardashian-West rekao je da je poznata starleta očajnički želela blisko prijateljstvo sa Beyonce, ali otkako je Jay-Z u svojoj pesmi okarakterisao Kim i njenog supruga kao ‘lude’, taj san se pretvorio u bes, i Kiminu želju za osvetom.

Prijateljstvo između Kanyea i Jay-Z-ja počelo je polako da se raspada nakon što se Carterovi nisu pojavili na venčanju poznatog para 2014. godine. Nakon nekoliko zajedničkih pojavljivanja u javnosti, činilo se da su se odnosi između njih popravili, ali stvari su se navodno ponovo pogoršale, nakon što je Kanye isprozivao Beyonce na njegovoj turneji u Minesoti.

Izvor: Tračara

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *