Xiaomi Mi 2 i Mi 2S telefone i dalje koristi gotovo pet miliona ljudi

Objavljeno: 20.7.2017.


Neki korisnici baš vole da se drže starijih telefona, koriste svaki telefon što je duže moguće, ne držeći se koncepta koji sugeriše da najveći broj korisnika svoj mobilni uređaj menja svake dve godine ili slično. A potom su tu i oni koji poseduju Xiaomi Mi 2 i Mi 2S telefon. Ove, prema svim standardima starije […]
Neki korisnici baš vole da se drže starijih telefona, koriste svaki telefon što je duže moguće, ne držeći se koncepta koji sugeriše da najveći broj korisnika svoj mobilni uređaj menja svake dve godine ili slično.

A potom su tu i oni koji poseduju Xiaomi Mi 2 i Mi 2S telefon. Ove, prema svim standardima starije telefone, i dalje koristi gotovo pet miliona ljudi. Ovo je svakakao iznenađujuća brojka, ali je i zvanična s obzirom na to da ju je objavio Xiaomi CEO Lei Jun. Na svojoj Weibo stranici, on se zapitao i koji razlog stoji iza odluke korisnika da i dalje upotrebljavaju ove telefone u ovako velikom broju. On je upitao i fanove Xiaomija, da li je to uglavnom zbog 4.3-inčnog ekrana ovih telefona.

Ovako mali displeji su prilično retki ovih dana, gde čak i Sony Compact model ima veličinu ekrana od 4.6 inča, što sugeriše da postoji veliki broj korisnika koji i dalje žele manji smartfon. Na ovo ukazuje i relativni uspeh Apple iPhone SE modela. Bez prevelikog izbora Android telefona sa manjim ekranom na tržištu, mnogi se i dalje drže Xiaomi Mi 2 modela, koji je star gotovo pet godina i Mi 2S, objavljenog pre više od četiri godine.

Izvor: Benchmark

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *