Severina ponovo bila na veštačkoj oplodnji?

Objavljeno: 20.7.2017.


Nakon što je, po sopstvenom priznanju, izgubila bebu začetu vantelesnom oplodnjom sa suprugom Igorom Kojićem, Severina (45) ponovo očekuje da ostane u drugom stanju, budući da je nedavno ponovila taj medicinski postupak!
Naime, kako „Alo!” saznaje, hrvatska pop pevačica rešila je da ovog puta ne dozvoli da joj bilo šta poremeti toliko željenu trudnoću.

– Severina je svesna da joj godine ne idu u prilog, ali s obzirom na to da je odabrala vrhunske lekare i da je njeno zdravstveno stanje generalno dobro, veruje da ima šanse da se ponovo ostvari kao majka, i zbog sebe i zbog Igora, kome će to biti prvo dete. I njen sin Aleksandar priželjkuje da mu mama rodi brata ili sestru, iako već ima polubrata koji se zove isto kao i njegov otac – Milan – kaže izvor blizak pevačici i dodaje da je upravo stres zbog suđenja sa bivšim emotivnim partnerom Milanom Popovićem u vezi sa starateljstvom nad petogodišnjim Aleksandrom doprineo da Seve izgubi bebu, ali da je odlučna u nameri da ne dozvoli da se to ponovi.

Izvor: Alo

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *