Šest tipova muškaraca uz koje je dugoročna sreća nemoguća

Objavljeno: 20.7.2017.


Zbog njihove prirode ili osobina, sa ovom vrstom muškaraca je gotovo nemoguće ostvariti zdravu ljubavnu vezu. Zato, naš savet je da ih izbegavate.
Nedostatak truda i ambicije, svakodnevna kontrola i ljubomorni ispadi su jasni znakovi da vaš partner nije dobar izbor za ozbiljnu vezu i brak.

Mnogi tako ignorišu znakove, misleći da će se stvari vremenom popraviti, ali prava istina je da one uglavnom postaju sve gore.

Zato bi trebalo da naučite da prepoznate loše tipove, te da ih izbegavate.

1. Kućni tip

Kućni tip već na početku veze odaje znake da nije zainteresovan za društvo i okolinu. Pravo uživanje mu je da ostane kod kuće i druži se sa partnerkom, a hobi i aktivnosti gotovo da nema. Dok se njemu takav stil života dopada, s vremenom takvo ponašanje može da postane zamorno, a veza će stagnirati.

2. Škrtica

Iako je sasvim opravdano da muškarac želi da štedi novac, preterivanje u tome će odbiti većinu žena. Tako muškarce koji stalno prebrojavaju novacili još gore “zaboravljaju” novčanik, kada je pored lepše polovine, treba izbegavati u širokom luku.

3. Nesiguran

Ovaj muškarac ne zna šta hoće. Jedan dan želi vezu, drugi vam priča o porodici, a već sledećeg je ubeđen da vaša veza nije ono pravo. Ovaj muškarac verovatno želi sve navedeno, ali samo ne sa vama.

4. Lenjivac

Na početku veze većina muškaraca se trudi da šarmira ženu svojim ambicijama, ali vremenom se oni pretvore u puste snove. Upravo zbog toga, muškarci koji su lenji, ne razmišljaju o novom ili boljem poslu, a nije im problem da zatraže novac od svoje partnerke.

5. Ne želi da odraste

Muškarci koji ne žele da odrastu se u svemu oslanjaju na svoje roditelje. Oni im pružaju dom, ručak je uvek na stolu, kao i ispeglana garderoba. Takav muškarac ne odaje utisak da će ikada moći da bude glava porodica.

5. Kontrol-frik

Ovo je možda najgori tip muškarca, jer on stalno prati svoju partnerku. Kontroliše njeno kretanje, društvo u kome se kreće, pa čak i posao. U skladu s tim, često zna da napravi ljubomorne scene, za šta je odgovorna velika nesigurnost.

Izvor: B92

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *