Pokušala da prošvercuje 102 mobilna telefona vezana oko struka

Objavljeno: 20.7.2017.


Veoma ambiciozna Kineskinja pokušala je da prošvercuje 102 iPhonea svezana oko struka, ali su je službenici kineske granične policije uhvatili.
Prema pisanju lokalnih medija, mala žena sa zalepljenim iPhoneima oko struka uhvaćena je u jugoistočnom kineskom gradu Šendžen kada se graničarima učinilasumnjivom zbog neprikladne odeće i neproporcionalnog torza.

Pored skupocenih Appleovih mobilnih telefona, Kineskinja je kod sebe imala i 15 luksuznih satova. Svi telefoni oko njenog struka bili su novi i spakovani u plastične kese, a težili su oko 20 kilograma.

Iako se Appleovi proizvodi prodaju u prodavnicama širom Kine već godinama, šverceri ne odustaju od krijumčarenja mobilnih ove kompanije. Za svaki iPhone koji uspeju da prokrijumčare u državu, šverceri imaju do 30 odsto veću zaradu od prodavaca koji moraju da plaćaju porez.

Graničari su rekli su kako je ovo dosad najambiciozniji pokušaj krijumčarenja iPhonea. Pre dve godine jedan muškarac je pokušao da prošvercuje oko 90 iPhonea, ali nikada tako mala žena nije svezala oko sebe 20 kilograma mobilnih telefona.

Izvor: Klix

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *