Guerilla Tre – MV Agusta Dragster 800RR u scrambler stilu

Objavljeno: 20.7.2017.


Radionica Rough Crafts donosi novu kreaciju, zasnovanu na jednom MV Agusta modelu, ne toliko radikalnu, ali dovoljno intrigantnu da privuče pažnju.
Motocikl je nazvan Guerilla Tre, a zasnovan na je Dragster 800RR modelu iz 2015. Urađen je po narudžbini, a jedini zahtev je bio da finalni dvotočkaš ima potencijal da se nađe u serijskoj proizvodnji.

Šta to tačno znači ne znamo, ali smo sigurni da ćemo još čuti o ovoj mašini.

Čovek iza Rough Crafts imena je Vinston Je, a ovaj Tajvanac je od ove radionice napravio priznato ime, poznato po svojim smelim i upečatljivim kreacijama.

“Ovo je prvi motocikl kod kojeg smo sami pravili rezervoar za gorivo, a po prvi put smo morali da radimo isključivo sa postojećim komponentama. Bio je to veliki izazov za nas, ali smatram da smo uspeli”, izjavio je Je.

Felne su iste kao na Ballistic Trident motociklu, predstavljenom ranije ove godine. Radi se o 17-inčnim modelima koje potpisuje Wukawa Industry.

“U trenutku sam odlučio da motocikl treba da ima taj urbani scrambler stil, jer MV Agusta još uvek nema takav model u ponudi. Želeo sam da na njemu primenim ’Guerilla’ filozofiju”, rekao je Je. “Uz Pirelli MT60RS pneumatike, uspeli smo da dobijemo želejene vibracije, bez gubljenja performansi na ulici.”

Glavni kočioni cilindar je poboljšan, uz čeljusti i diskove kompanije Beringer, dok se za soundtrack brine HP Corse Hydro-Tre izduvni sistem.

U radionici Rough Crafts nikada nije dosadno. Uz ovaj, još dva projekta se bliže kraju – jedan Ducati Scrambler i modifikovani Harley-Davidson. Jedva čekamo da ih vidimo.

Izvor: Motoberza

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *