Čola obara rekord u poseti Drinske regate

Objavljeno: 20.7.2017.


Koncert zdravka čolića sutra na 24. Drinskoj regati u Bajinoj bašti. Bregu i “Van Gog” slušalo 5.000 ljudi, a na Zdravkov koncert stiže 15.000 ljudi
NA koncertu koji će legenda pop muzike Zdravko Čolić održati sutra u Bajinoj Bašti, u sklopu 24. Drinske regate, najveće manifestacije na vodi u Srbiji, očekuje se oko 15.000 ljudi. Organizatori ističu da na manifestaciji porodičnog karaktera, koja je spojila festival rok muzike “Most fest” i splavarenje rekom, stižu posetioci s obe strane Drine.

– Drinska regata lane je dobila dve najveće državne nagrade kao najbolja turistička manifestacija – kaže za naš list Aleksandar Raković, izvršni producent regate. – Ministarstvo turizma dodelilo je prestižnu nagradu “Turistički cvet”, a Privredna komora Srbije proglasila nas je najboljim brendom u 2016. Zato smo smatrali da je poželjno da ove godine imamo vrhunskog izvođača, a to Zdravko Čolić sigurno jeste. Posetioce izletišta pored Drine čeka spektakularan tročasovni koncert. Čola je istinska muzička legenda i njegov koncert je logičan korak ka očuvanju statusa Drinske regate kao najbolje turističke manifestacije u Srbiji.

Prethodnih godina na regati su nastupali Vlado Georgiev, Goran Bregović, “Van Gog” i S.A.R.S., koje je u proseku slušalo oko 5.000 gledalaca, ali se očekuje da će Čolićev koncert privući najviše posetilaca, zbog čega je proširen kapacitet lokacije. Karte koštaju 600 dinara.

Izvor: Novosti

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *