Toyota C-HR i GT86 sada i s mat karoserijom

Objavljeno: 19.7.2017.


Toyota je za evropske kupce modela C-HR i GT86 pripremila nekoliko mat boja za karoseriju koje će se opciono ponuditi uz paket “Style Selection”.
Mat karoserijama do sada su se uglavnom bavili u tjuning kompanijama, a retkim automobilskim proizvođačima koji nude mat lakirane karoserije priključila se i Toyota koja je za evropske kupce crossovera C-HR i sportskog coupea GT86 pripremila nekoliko mat boja karoserije.

Ekskluzivna boja karoserije je deo opcionog paketa “Style Selection”, a kupac će u tom slučaju na osnovnu cenu automobila morati da doplati 1.850 evra (za C-HR), odnosno 1.890 evra (za GT86).

U slučaju modela C-HR u ponudi su četiri boje (Metalstream siva, Titanium plava, Nova bela i Marlin siva), a kupcima modela GT86 nudi se šest boja (Coffee braon, Bold crna, Metal siva, Ice srebrna, Frosted plava i Mamba zelena).

Za dodatnih 140 evra kontrastni mat efekat na modelu C-HR imaće i kućišta spoljašnjih retrovizora, nosači krova, krov i zadnji spojler, a za mat efekt zadnjeg spojlera u boji karoserije na modelu GT86 potrebno je još 120 evra.

Izvor: Klix

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *