Sarah Jessica Parker lansirala novu liniju zavodljivih čizmica, salonki i cipela sa štiklom

Objavljeno: 19.7.2017.


Sarah Jessica Parker, baš kao i legendarna Carrie Bradshaw koju je glumila u seriji “Seks i grad”, ne odustaje od dobrih cipela. Poznata američka glumica lansirala je novu kolekciju čizmica, salonki i različitih modela cipela sa štiklom.
Parker je prvu liniju cipela lansirala početkom 2014. godine. Prije toga se bavila dizajniranjem različitih modela cipela sa štiklom, ali uloga Bradshaw je kod glumice razvila još veću ljubav prema visokim potpeticama. U saradnji sa modnim divom Manolom Blahnikom, ona je prije četiri godine fanove i ljubitelje mode iznenadila linijom gležnjača, sandala i “Carrie štikli”.

Glumica je sada na tržište lansirala novo izdanje različitih zavodljivih čizmica i cipla sa štiklom koje će biti puštene u prodaju u oktobru. Novi modeli njene linije mogu se već naručiti preko Amazona ili direktno preko sjedišta SJP kolekcije u New Yorku.

Kao i u prethodnoj kolekciji, Parker je i ovaj put dizajnirala pristupačne modele cipela s normalnom visinom potpetice, za razliku od brojnih koje je imala priliku nositi tokom snimanja serije “Seks i grad”.

Parker je najavila kako će svi kupci uz cipele dobiti i vrećicu sa njenim potpisom, što je posebno razveselilo njene obožavaoce.

Izvor: Klix

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *