On je najplaćenija TV zvijezda na Forbsovoj listi

Objavljeno: 19.7.2017.


Časopis Forbs objavio je spisak nekih od najplaćenijih televizijskih zabavljača na svetu ove godine, a na vrhu liste je Doktor Fil Mekgro domaćin televizijske emisije Doktor Fil i Elen Dedženeris koja ima sopstveni šou, sa 79 miliona odnosno 77 miliona dolara godišnje zarade.
Kako navodi agencija AP u tu zaradu mogu da budu uključeni i prihodi od dodatnih aktivnosti kao što su produkcija, nastupi van TV i prodaja reklamnih artikala. 

Forbsov spisak objavljen je danas, istog dana kada je britanski javni servis Bi-Bi-Si (BBC) prvi put objavio koliko zaradjuju njegove najplaćenije zvezde, a na vrhu liste je voditelj Kris Evans, s godišnjom platom većom od 2,2 miliona funti.

Na Forbsovoj listi posle Mekgroa i Dedženeris koji su na prvom i drugom mestu najplaćenijih TV zvezda na svetu, sledi komičar Džeri Sajnfeld sa 69 miliona dolara, poznati kuvar Gordon Ramsi sa 60 miliona dolara, domaćin radio emisije i producent Rajan Sikrest sa 58 milina dolara. 

Na šestom mestu je komičar i zvezda sitkoma Luis Si Kej sa 52 miliona, voditeljka ;Džudi Šajndlin sa 47 miliona dolara, zvezda realiti šoua Kim Kardašijan Vest sa 45,5 miliona dolara, TV producent Sajmon Kouel sa 43,5 miliona dolara i televizijski voditelj i komičar Stiv Harvi sa 42,5 miliona dolara.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *