Kingston predstavio novi USB Type-C čitač microSD kartica

Objavljeno: 19.7.2017.


Kingston Digital Europe Co LLP, članica Kingston Technology Company, Inc., nezavisnog svetskog lidera u proizvodnji memorijskih proizvoda, danas je najavio svoj novi čitač kartica, MobileLite Duo 3C.
Ovaj čitač microSD kartica poseduje dvojni interfejs kako bi radio sa USB Type-A i Type-C portovima, budući da je posebno pravljen za uređaje sa USB Type-C portovima.

MobileLite Duo 3C je kompatibilan sa USB 3.1 Gen 1 (USB 3.0) specifikacijom i nudi velike brzine prenosa i čitanja videa, fotografija i drugih velikih fajlova. Uređaj čita microSD / SDHC / SDXC, UHS-I kartice i podržava najnovije brzine kartica. Kompaktne metalik forme, MobileLite Duo 3C sa lakoćom staje u ranac, torbicu ili džep, kako biste ga uvek imali pri ruci.

“MobileLite Duo 3C je sveobuhvatan čitač kako za novije tako i za starije sisteme, budući da radi sa novim USB Type-C i Type-A uređajima,” izjavio je Dejan Škuletić, menadžer za razvoj poslovanja za područje Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije u kompaniji Kingston Technology Europe. “Uređaji sa podrškom za USB Type-C su sve popularniji i naš novi čitač kartica idealan je za ličnu ili profesionalnu upotrebu; a budući da je kompaktan i lagan, možete ga nositi sa sobom gde god vam je potreban. ”

MobileLite Duo 3C dolazi sa dvogodišnjom garancijom, besplatnom tehničkom podrškom i čuvenom Kingston pouzdanošću. Za više informacija posetite www.kingston.com.

Kingston MobileLite Duo 3C – mogućnosti i specifikacije:

Dvojni interfejs: radi i sa starijim i sa novijim sistemima zahvaljujući USB-A i USB-C interfejsima.
Kompaktan: Lagano rešenje koje možete nositi u džepu ili rancu.
Čvrstina i prenosivost: Zahvaljući metalnom kućištu, možete ga nositi gde god da vas avantura nanese.
Podrška za USB 3.1 Gen 1 (USB 3.0)1: Preuzimajte fotografije i video snimke brzo kako biste ih podelili onlajn.
Dimenzije : 43 mm x 18 mm x 11 mm
Podržani formati kartica: microSD/microSDHC, UHS-I/microSDXC UHS-I
Radna temperatura:  od 0°C do 60°C
Temperatura skladištenja: od -20°C do 70°C
Garancija: Dvogodišnja garancija sa besplatnom tehničkom podrškom

Izvor: Benchmark

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *