Grujić podnio prijavu Sipi protiv direktora i urednika RTRS-a

Objavljeno: 19.7.2017.


Boris Grujić, koji tvrdi da je bio svjedok saradnje rukovodstva Javnog RTV servisa Republike Srpske sa presuđenim kriminalcem u bjekstvu Goranom Suvarom, podnio je u ponedjeljak krivične prijave protiv generalnog direktora i glavnog urednika RTRS.
Grujić, koji je u nedjelju održao pres konferenciju ispred zgrade RTRS-a, podnio je krivičnu prijavu Agenciji SIPA protiv generalnog direktora Draška Milinovića i urednika informativnog programa Siniše Mihailovića.

– Kao što sam i najavio u nedjelju, podnio sam prijavu protiv generalnog direktora Draška Milinovića i glavnog urednika informativnog programa Siniše Mihailovića za sav criminal koji su počinili na RTRS, kao i zbog afere “Suvara” za koju sam javno rekao da je Siniša Mihailović nosio novac Suvari, a što je znao i Draško Milinović, izjavio je Grujić.

Grujić je na pres konferenciji rekao da je Siniša Mihailović Goranu Suvari predao 70.000 evra i optužio rukovodstvo RTRS-a za korupciju i saradnju sa presuđenim kriminalcem Goranom Suvarom u namještanju afera protiv lidera opozicije, tvrdeći da za sve navedeno postoje dokazi.

(Istinito)

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *