Fuel Catalina GP – Japanac na španski način

Objavljeno: 19.7.2017.


Kawasaki W650 iz 1999. godine je poslužio španskoj radionici Fuel Motorcycles kao platno za najnoviju kreaciju.
Fuel Catalina GP je inspirisana Triumphovim motociklima iz šezdesetih godina prošlog veka, a donosi upečatljiv karakter, šarm i stil za kojim će se svako okrenuti.

“W650 nije bio slučajan izbor”, izjavio je Karles Vives, jedan od onih koji su radili na stvaranju ove custom mašine. “Japanski motcikl ima savršeni retro izgled koji se odlično uklopio u celokupnu priču, pa je tako bio idealan kandidat za transformaciju.”

Originalni rezervoar za gorivo nije diran, dok je sedište zamenjeno i to samo jer njegov izgled nije odgovarao duhu šezdesetih.

Stavljena je nova HFS podesiva viljuška, za bolje snalaženje u off-road uslovima, dok je pozadi stavljen YSS amortizer. Catalina GP sada ima enduro ručice, dok su boja i nalepnice na motociklu urađene da izgledaju kao da se na njemu nalaze pola veka. Kao tačka na “i”, stavljen i novi izduvni sistem.

Naravno, obavezan dodatak su bile i off-road gume.

Ne samo što izgleda lepo, već se i te kako dobro snalazi van asfalta, a to je pokazao učešćem na Scram Africa turi, prešavši 2.500 kilometara kroz sever Crnog kontinenta.

Izvor: AutoBlog

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *