Ove horoskopske znakove partneri najviše varaju i ostavljaju

Objavljeno: 18.7.2017.


Iako ovi znakovi sanjaju o savršenom životu i večnoj ljubavi sa partnerom, često budu grubo prevareni i ostavljeni…
Vodolija

S obzirom da su toliko zaokupljene sobom, Vodolije često ne primećuju kada je njihov partner nezadovoljan. Upravo zbog toga, može se desiti da budu prevareni, a kada njihova bolja polovina ode, Vodolija se neće čak ni zapitati gde je pogrešila.

Devica

Device sve u životu baziraju na logici, a mnogo manje na emocijama, a partner to kada osetiti možda će poželeti da pronađe emotivnu utehu na nekom drugom mestu.

Strelac

Vatrenom Strelcu je teško odoleti, a njegova urođena želja za lovom ga stavlja na spisak najboljih ljubavnika. Ipak, s obzirom da posvećuju previše pažnje fizičkom, a menje emotivnom segmentu, njihovim partnerima to vremenom može zasmetati.

Ovan

Iako je jak i samouveren, Ovan je često naivan. Ima tendenciju da gleda na život kroz ružičaste naočari. Zbog toga se može desiti da ne primeti da nešto nije u redu, iako je svima drugima jasno.

Blizanci

Zbog flerta sa drugim osobama i često previše prohteva u seksu, Blizanci često nisu na listu preporučivih osoba za vezu. Partneri se često osećaju nesigurni, gube samopouzdanje, pa sreću traže na drugim mestima.

Izvor: B92

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *