Metro je vukao ženu cijelu jednu stanicu

Objavljeno: 18.7.2017.


Na šokantnom video snimku vidi se mašinovođa kako jede pre nego što pogleda u retrovizor, posle čega voz počinje da ubrzava vukući ženu priklještenu vratima zadnjeg vagona.
Nesrećna žena, 43-ogodišnja Beloruskinja Natalija Garkovič, je izgleda nosila torbu u desnoj ruci u trenutku kada je ušla u voz. Ona se, međutim, ubrzo predomislila i zakoračila unazad, kada su je vrata pri zatvaranju priklještila.

Voz ju je potom povukao za sobom, na opšte užasavanje ljudi na stanici. Nekoliko njih bezuspešno je pokušalo da je izvuče i da skrene pažnju mašinovođi šta se događa.

Natalija je, na sreću, uspela da preživi priljubivši se uz voz što je više mogla, dok su putnici u vagonu na sve načine pokušavali da joj pomognu. Jedan od njih je pokušao da zaustavi voz povlačeći bezbednosnu kočnicu, ali bez uspeha.

Printscreen YouTube/Italianamente

Putnici su, u nekom trenutku, na silu uspeli da otvore vrata pa je nesrećna ženu upala u vagon.

Voz se zaustavio tek na sledećoj stanici i tada je mašinovođa shvatio šta se dogodilo. Potom je zaustavio saobraćaj na stanici i pozvao spasioce.

Natalija Garkovič je hospitalizovana sa teškim povredama, zbog kojih je imala operacije karlice i lica.

Advokat mašinovođe izjavio je da je njegov klijent potpuno ponižen ovim događajem. Mašinovođa je suspendovan i protiv njega se vodi istraga.

Izvor: B92

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *