Marija Karan dovela muža i sina u Srbiju

Objavljeno: 18.7.2017.


Glumicu smo uslikali na jednom prijemu kako razgovara sa prijateljima, dok o Marku Leu brine otac.
Glumica Marija Karan, koja sa suprugom poznatim holivudskim producentom Džoelom Lubinom živi u Los Anđelesu, doputovala je u Srbiju. Sa njima je u domovinu svoje mame stigao i njihov naslednik Marko Leo.

Paparaco “Blica” uslikao je srećnu porodicu u centru grada, gde je Marija razgovarala sa prijateljima koje dugo nije videla. Kako bi suprugu ostavio da na miru proćaska, on je preuzeo na sebe brigu o njihovom mezimcu, a uostalom srpski još uvek nije naučio pa se teško sporazumeva. Pošto je Marijin razgovor potrajao, mališan se unervozio pa je roditelje sve vreme vukao da krenu dalje. Kako saznajemo, oni će u Beogradu boraviti desetak dana, nakon čega nastavljaju svoje putovanje. Ono što se moglo primetiti jeste da Karanova izgleda bolje nego ikada.

Foto: Mica Jović / RAS Srbija

– Dok su u Beogradu, borave u njenom stanu, ali se trude da tokom dana odu ne neki od privatnih bazena kako bi se rashladli. Marija se trudi da se vidi sa svim prijateljima i rođacima, a ima i razgovore za neke filmske projekte na kojima bi radila od jeseni – kaže glumičina dobra prijateljica koja nije želela da otkrivamo njeno ime.

Izvor: Blic

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *