Lončar se RAZVEO od kreatorke

Objavljeno: 18.7.2017.


Nikola Lončar okončao je višegodišnji brak s Anom, ćerkom Radomira Antića, zbog sve češćih nesuglasica, ekskluzivno saznajemo.
Nikola Lončar, bivši veoma uspešan košarkaš koji je karijeru okončao u Španiji i tamo sa porodicom ostao da bi nastavio karijeru sportskog komentatora, razveo se od supruge Ane Antić, uspešne kreatorke koja sarađuje sa brojnim svetskim imenima. Naime, kako saznajemo, u braku ovog para dugo nije bilo ljubavi, a nesuglasice su bile sve češće.

– Ni Nikola ni Ana nisu želeli da ćerke Petra i Ivana trpe neslaganje roditelja i zato su odlučili da se sporazumno razvedu. Shvatili su da je to ipak najbolje, a ostaće dobri prijatelji – kaže za “Blic” izvor upućen u čitavu situaciju.

Nikola je potom objasnio situaciju ćerkama, koje su to podnele veoma teško, ali su ipak kroz razgovor shvatile da se roditelji ne mrze, već će ostati u dobrim odnosima zarad njihovog vaspitanja.

Foto: Instagram

– Lončar je poznat kao smiren čovek koji ne donosi ishitrene odluke i razvod je samo posledica višemesečnog razmišljanja. Ana se složila sa njegovom odlukom, a još uvek nisu odlučili sa kim će devojčice živeti. S kim god da deca ostanu, oboje će se truditi da ne osete odsustvo drugog roditelja – kaže dalje naš izvor.

Nikola i Ana su bili u višedecenijskoj romansi, a nikada nisu isticali privatni život u javnost. Lončar je bivši srpki košarkaš koji se ovim sportom profesionalno bavio od 1989. do 2006. godine. Za to vreme igrao je za Partizan, Makabi iz Tel Aviva, Real Madrid, Vareze, a karijeru je nastavio u Španiji gde i dan-danas živi i prati sportska dešavanja. S druge strane, Ana je ćerka srpskog trenera i bivšeg jugoslovenskog fudbalera Radomira Antića. Aktivno se bavi modom, a poverenje joj je poklonila i Adrijana Lima, bivša supruga Marka Jarića.

Pozvali smo Nikolu za komentar, ali je ostao nedostupan na brojeve poznate redakciji.

Nikola već našao novu devojku!

Kako Nikolin i Anin brak duže vreme nije funkcionisao, nije im bilo teško da nastave dalje život. Nikola je nedavno upoznao jednu devojku sa kojom je uplovio u ljubavnu vezu. Kako saznajemo, ona je mlađa od njega, ali im je odlično u ljubavi. Uživaju u svakom trenutku provedenom zajedno i bukvalno se ne razdvajaju.

Izvor: Blic

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *