Glumica se odrekla djece zbog novca

Objavljeno: 18.7.2017.


Poznata glumica nije želela decu zbog novca, muškarci su ludeli za njom, a ipak je umrla sama u depresiji.
Ava Gardner je bila skandal majstor Holivuda, a u životu su joj bili najbitniji novac i lepota.

Rođena je 1922. godine u Severnoj Karolini, gradu na istočnoj obali Amerike. Kao glumica je bila neponovljiva, pa je sebi davala za pravo da bira sa kojim rediteljem će sarađivati i sve je moralo da bude po njenim uslovima.

Bila je u braku sa tri muškarca, a najpoznatiji od njih svakako je bio Frenk Sinatra. Decu sa njim nije htela da ima. Dva puta je abortirala.

– Da sam odlučila da rodim dete, plata bi mi bila dosta manja. Pa, od čega bih živela? Frenk je u to vreme bio bez novca, a ja sam imala brojne dogovorene filmove- svojevremeno je rekla Ava.

Sinatri je u međuvremenu krenulo, dobio je Oskara i njihov brak je tada počeo da puca. Razveli su se 1957. godine.

Nešto kasnije ona upoznaje Ernesta Hemingveja i ludo se zaljubljuju jedno u drugo. Nedugo zatim, vara ga sa španskim matadorom. Kada je shvatila da je Hemingvej čovek njenog života, vraća mu se. No, 1961. poznati pisac je izvršio samoubistvo i tu je prekinuta njihova ljubavna priča.

Nakon toga, Ava pada u depresiju i sve više zamire i u glumačkom smislu. Retko kada je nakon toga dobila zapaženu ulogu, a kako je sama govorila- želela je da živi 150 godina sa viskijem u jednoj i cigaretom u drugoj ruci.

Ipak, preminula je u 68. godini od upale pluća nakon nekoliko moždanih udara koje je preživela.

Umrla je sama u stanu, a uz nju je jedino bila njena kućna pomoćnica.

Da neke ljubavi zaborava nemaju, govori i činjenica da je Frenk Sinatra Avi plaćao 250.000 dolara medicinske pomoći godišnje, a vest o njenoj smrti ostavila ga je u šoku. Poslednjih nekoliko godina pred smrt, Ava je imala velikih problema i sa živcima i pomišljala je o samoubistvu kako tvrdi njena pomoćnica.

Izvor: Alo

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *