Bogdan: Da pokažem svima da pripadam u NBA ligi

Objavljeno: 18.7.2017.


Bogdan Bogdanović rekao je u prvom obraćanju medijima kao igrač Sakramento Kingsa da želi da pokaže svima da pripada u NBA ligi.
“Sve što mi se događa polako postaje da biva realno, ali, isto tako, ne mogu da dočekam da sezona počne – kako bih mogao da osetim pravu NBA ligu”, rekao je Bogdan u prvom obraćanju novinarima kao igrač Sakramento Kingsa.

Bivši igrač Partizana i Fenerbahčea potpisao je trogodišnji ugovor sa franšizom iz Kalifornije vredan 27 miliona dolara, čime je postao najplaćeniji novajlija u istoriji najjače lige sveta.

“Ovo su moji ciljevi, moje želje… Momak sam koji voli da se takmiči i želim svima da pokažem da mogu da igram ovde i da pripadam u NBA ligi. Nisam znao da će sve ovako ispasti, da će me Finiks trejdovati u Sakramento, ali mi je jako drago što je na kraju sve ispalo kako jeste. Veoma sam srećan što ću biti deo Kingsa”, zaključio je Bogdanović.

Najveće zasluge za dolazak Bogdana ima upravo generalni menadžer Kingsa, legendarni srpski košarkaš, Vlade Divac, dok će sjajni bek imati i pomoć još jedne žive legende ovdašnje košarke, ali i Sakramenta – Predraga Stojakovića.

Nova sezona najjače lige sveta počinje u petak, 20. oktobra, dok Bogdanovića pre toga čeka pripreme i Evropsko prvenstvo sa Srbijom.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *