Adriana Lima krije nevjerovatnu priču o novom dečku?

Objavljeno: 18.7.2017.


Manekenkin novi dečko, pisac Metin Hari iz Turske, potvrdio je da su u vezi, ali iza svega krije se veoma neobičan scenario.
Mediji sve glasnije šuškaju da je nova veza Adriane Lime laž. Sve je dobro organizovana obmana kako bi se promovisao novi rad turskog pisca, a Adriana Lima je, navodno, pristala na ulogu njegove devojke jer imaju zajedničkog prijatelja producenta koji Metinu želi da pokrene ozbiljnu karijeru, a Lima mu duguje uslugu.

Tome u prilog ide i nedavna Limina poseta Crnoj Gori sa bivšim mužem Markom Jarićem od kojeg se danima nije odvajala. Svi su mislili da se par pomirio, a odjednom je ona našla novog dečka.

MORE EXPLORING

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on

Inače, Lima je nakon razvoda od Marka Jarića 2014. punila stupce novinskih članaka najrazličitijim skandalima. Povezivali su je sa glumcem Skotom Estvudom, voditeljem i producentom Rajanom Sekrestom, ali i Džulijanom Edelmanom, igračem američkog fudbalera Metjuom Harvejom, te bejzbol igračem Džoem Tomasom. Pričalo se da je Lima većini slomila srca, ali i da je pojedine muškarce uvlačila u ljubavni trougao.

Izvor: Blic

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *