Uz njih je sreća nemoguća: Šest tipova koje treba da obilazite u širokom luku

Objavljeno: 16.7.2017.


Stalno kašnjenje, nedostatak ambicije ili kontroliranje svakog pokreta- osobine su koje ga nikako ne svrstavaju u idealnog partnera. Naime, početna zaljubljenost sprečava nas da vidimo stvari kakve jesu, a američki stručnjak za veze Džošua Pompej savetuje devojke kako da biraju momka.
Komotan tip 

Na početku veze komotan tip više voli da ostaje kod kuće i druži se, a najveći domet mu je odlazak u bioskop. Iako vam to priija neko vreme, vremenom takvo ponašanje postaje zamorno.

Sa njim veza najčešće stagnira, ne razvija se i gubi smisao.

On u ženi traži služavku

Ovaj tip muškarca u ženi ne vidi partnerku, već sluškinju. On traži nekoga ko će da mu pere sudove i slaže veš.

Partnerku tretira kao drugu mamu koja ispunjava sve njegove želje.

Da bi veza opstala, partneri podjednako treba da obavljaju različite poslove.

Stipsa

Ko brine o svakom dinaru i nema ni sekunde predaha kada je trošenje novca u pitanju- on nikako nije idealan partner.

U životu mu je najvažniji sport 

Sasvim je u redu da povremeno pogleda utakmicu, ali problem je ako se njegov ceo svet vrti oko toga, a veza pati. Takav tip muškarca nikada ne želi da razgovara o ozbiljnim stvarima i stavi vas na prvo mesto.

Seks je izgovor

Veza se nakon prvog seksa menja, a muškarci često misle da svojim ljubavničkim veštinama mogu u potpunosti da zadovolje žene. Oni misle ako su dobri u krevetu da se ne treba da se trude na drugim poljima života.

Lenština

Iako na početku veze šarmira svojim ambicijama, s vremenom se one pretvore samo u puste snove, pa ovakav tip muškarca često traži novac od svoje partnerke. Ne razmišlja o novom ili boljem poslu, a na vama je da jasno pokažete kako ne nameravate da izdržavati radno sposobnog muškarca.

Izvor: B92

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *