Prugice, karneri i cvjetni dezen

Objavljeno: 16.7.2017.


Haljine su sigurno jedan od najomiljenijih komada odeće za leto, a dizajneri su ove sezone stavili akcenat na prugice, karnere, cvetni i retro karo dezen
Haljine su sigurno jedan od najomiljenijih komada odeće za leto, a dizajneri su ove sezone stavili akcenat na prugice, karnere, cvetni i retro karo dezen. Što se krojeva tiče, izbor je veliki, mini, midi, maksi, na preklop, sa bretelama, kimono rukavima ili golim ramenima.

Zato je pravi trenutak da na nekoj od brojnih rasprodaja potražite model u svom stilu, od nekog laganog materijala u vedroj boji ili razigranom dezenu.

* Jednostavna haljina bez rukava s diskretnim čipkastim detaljima odličan je izbor za elegantnije prilike, ali i ako želite da naglasite liniju.

* Elegantna haljina na preklop vraća se na velika vrata na modnu scenu, i to u svim dužinama-mini, midi i maksi, a dominiraju cvetni dezeni i jarke boje.

* Haljina sa šljokicama je komad u kojem ćete bukvalno zablistati. Ove sezone u trendu je ružičasta, ali ćete sigurno biti zapaženi i u nekoj drugoj boji.

* Maksi haljina s rukavima do lakta odličan je izbor kada kiša rashladi ulice, a moći ćete da je nosite i na jesen.

Izvor: Novosti

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *