Kada jednom nešto korigujete, uvijek hoćete još!

Objavljeno: 16.7.2017.


Milica Pavlović važi za jednu od najseksepilnijih pevačica na estradi, ali i za jednu od retkih koja se nije podvrgla hiruškim intervencijama. Ona kaže da nije pobornik takvog načina ulepšavanja.
“Nisam radila nijednu estetsku korekciju na sebi i još ne želim to da radim. Smatram da nema potrebe da nešto menjam na sebi, a obično nesigurni ljudi odlučuju da se podvrgnu plastičnoj operaciji. Jednom kada nešto korigujete onda stalno želite još.

Više sam pobornik da se dobra zadnjica i vitko telo mogu dobiti treningom, a ne na stolu za operacije. Međutim, jedan prijatelj mi je rekao da u životu moram da pazim šta govorim jer reči su najopasnije. Ko zna, možda u nekim pedesetim godinama ipak legnem na taj sto”, kroz osmeh poručuje Milica, koja će ovo leto provesti uglavnom radno.

“Ne znam koliko ću imati vremena da se odmaram jer imam veliki broj zakazanih nastupa i obaveza. Volela bih kada se sve to završi da odem nekoliko dana sa drugaricama na neku egzotičnu destinaciju”, kaže Pavlovićeva, a s obzirom na to da prijateljice vodi na odmor, pitali smo je šta je sa jačom polovinom.

“Leto je i sama sam. Nemam dečka i uživam dok sam sama”, otkriva pevačica.

Izvor: Kurir

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *