Savić: Cilj je prvo mjesto u grupi

Objavljeno: 15.7.2017.


Selektor Srbije Dejan Savić rekao je da je cilj njegove ekipe na Svetskom prvenstvu u Budimpešti osvajanje prvog mesta u grupi.
Vaterpolisti Srbije u subotu putuju za Mađarsku gde će na Svetskom prvenstvu braniti titulu.

“Dobro smo se spremili, mada smo imali veliki problem zbog iscrpljenosti igrača koji su igrali na fajnal-siksu u Budimpešti. Imamo dobru grupu, ne smetaju mi jaki rivali kao što su Grčka i Španija koje poznajem. Glavni cilj nam je prvo mesto u grupi, a od četvrtfinala koje je nekad i najbitnije počinje novo takmičenje”, rekao je Savić.

Izabranici Dejana Savića su u grupi s Južnom Afrikom, Grčkom i Španijom, a prvi meč igraju u ponedeljak protiv Južne Afrike.

“Sa nama, kandidati za medalju su Mađari, Hrvati, sve bolji Italijani i Crnogorci, a mislim da Amerikanci mogu nekog da ‘ugrizu'”, rekao je Savić.

Olimpijske, svetske i evropske šampione u Budimpešti će predstavljati: Duško Pijetlović, Dušan Mandić, Viktor Rašović, Sava Ranđelović, Miloš Ćuk, Duško Pijetlović, Nemanja Ubović, Milan Aleksić, Nikola Jakšić, Filip Filipović, Andrija Prlainović, Stefan Mitrović i Branislav Mitrović.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *