Romantičan SMS za dug brak

Objavljeno: 14.7.2017.


S vremena na vreme, iznenadite partnerku i pošaljite joj neočekivani SMS. Neki koji ne “miriše” na obaveze i probleme, već na zaljubljenost, očaranost, bezbrižnost
Kupi mleko, Možeš li da pokupiš decu, Stigao je račun za struju, Zovi majstora, bojler opet ne radi – ovo su poruke dobro poznate svakom bračnom paru. I nema ničeg lošeg u tome, ali s vremena na vreme, iznenadite partnerku i pošaljite joj neočekivani SMS. Neki koji ne “miriše” na obaveze i probleme, već na zaljubljenost, očaranost, bezbrižnost.

Poznato je da rutina ubija strast, a da su novine zaslužne za njeno buđenje. Kao što u seksu treba s vremena na vreme probati nešto drugačije, tako i SMS poruke valja obojiti momentom iznenađenja.

Nije ključ u vrućim porukama, pa ako niste vešti u ovom tipu kuckanja, sasvim je dovoljno da vašoj dragoj s vremena na vreme napišete kako je lepo izgledala to jutro dok se spremala za posao, da joj je osmeh čaroban kao prvog dana ili da ste uživali u zajedničkom filmu prethodne večeri. Poruke ovog tipa podsetiće je na početak vaše strasne romanse i pokazaće da je i dalje volite i gledate kao ženu, umesto (samo) kao bračnog druga.

Izvor: Novosti

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *