Otkriveno šta „čuči“ iza fantazija o prisili

Objavljeno: 14.7.2017.


Nemali broj žena, kada sanjari o seksu, nekad sanjari i o tome da su na seks na neki način prisiljene, ili da su vezane, da su im vezane oči… Žene se često stide ovakvih fantazija, smatrajući ih nenormalnim i/ili sramotnim, mada one to uopšte nisu.
Odmah da razjasnimo, za slučaj da je nekome takva vrsta objašnjenja potrebna: to što ženine seks-fantazije uključuju silovanje, seks pod naređenjem, vezivanje, vezane oči i slično, ni u kom slučaju ne znači da bi žena želela da joj se to zaista desi. To je nešto što je uzbuđuje dok o tome fantazira – a istovremeno zna da je to samo fantazija i da je potpuno bezbedna.

U čemu je onda „fora“? Zašto bi žena uopšte imala takve fantazije? Postoji li neko značenje u njima? Postoji – i vrlo je jednostavno. Žene s ovakvim seks-fantazijama najčešće su vrlo opterećene svakodnevnim obavezama, neretko imaju i odgovorne poslove, i zato maštaju o tome da u krevetu neko drugi preuzme kontrolu, da one ne kontrolišu ama baš ništa, da ni za šta nisu odgovorne.

Nije kod svih žena s ovakvom fantazijom objašnjenje ovo koje smo naveli. Postoji još jedna mogućnost, a to je da je žena naučena da je seks nešto prljavo, nečisto. U tom slučaju i sama će se osećati nečistom ako u seksu uživa, osećaće se krivom. Međutim, ako je na seks prisiljena, pa još i vezana tokom samog (izmaštanog) seksualnog čina, onda tu nikakve krivice nema – nije ona to htela, nije na to svojevoljno pristala, naterana je. Tako i u raznoranim „bezobrazlucima“ može da uživa a da se ne oseća krivom ni prljavom.

Dakle, mada se radi o seks-fantazijama koje bi nekima mogle čak i da deluju zastrašujuće, ničega zastrašujućeg ni nenormalnog tu nema – samo želja da se opusti, oslobodi obaveza, želja da uživa u ispunjenju svojih potreba (koje svako ima) a da se pri tom ne oseća krivom.

Izvor: Krstarica

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *