Odrekao se poroka, vježba jogu i ima 25 godina mlađu djevojku

Objavljeno: 14.7.2017.


Pedesetjednogodišnji Čarli Šin šokirao je svet kada je 2015. godine priznao da je HIV pozitivan. U životu zvezde serije “Dva i po muškarca” od tada se mnogo toga promenilo…
Iako je izgubio brojne prijatelje i saradnike, Čarli je ponovo u vezi. Njegova devojka je Džulija Stambler, koja je ujedno zaslužna i za njegov novi, zdrav način života.

Poslednjih nekoliko nedelja glumac svako jutro pliva i vežba, a okrenuo se i veganskoj ishrani. Čarlijevih pokušaja vođenja zdravog života bilo je i ranije, ali mu je Džulija sada glavna motivacija da u tome i istraje, piše TMZ.

“Jedno jutro sam se probudio i zaključio da zaslužujem bolje”, izjavio je glumac. On tvrdi da teške droge više ne konzumira, a beži i od alkohola. Odlučio je da preduzme sve da bi sprečio dalji razvoj AIDS-a.

Zbog lekova koje je koristio u početku, patio je od povremene demencije. Stanje mu je bilo loše sve dok nije postao deo eksperimentalne grupe koja testira lek “PRO 140” i sada se, kaže, ponovo oseća “kao onaj stari”.

“Kada su mi doktori saopštili dijagnozu bio je to poziv za buđenje. U tom trenutku sam shvatio dar života. Mogao sam sa se skrivam i da ne pričam o tome, ali da odlučio suprotno”, kaže Čarli.

Glumac je sa 26-godišnjom Džulijom u vezi od marta. Ona je bivša dadilja njegovih osmogodišnjih blizanaca Boba i Maksa, sinova koje je dobio u braku sa Bruk Miler.

Izvor: 100POSTO

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *