Microsoft u Evropi nudi Alcatel Idol 4 Pro sa Windowsom 10

Objavljeno: 14.7.2017.


Evropa je jedno od najjačih tržišta kada su Windows Phone telefoni u pitanju, dok je SAD najslabije tržište za ovu platformu. Ipak, Alcatel je smatrao da bi za poslovanje bilo dobro da objavi premijum Windows Phone model ekskluzivno za Ameriku.
Alcatel Idol 4 Pro, koji je zapravo rebrendirani Alcatel Idol 4s, je prošle godine debitovao u Americi, a sada konačno stiže u Evropu. Telefon iz gornjeg segmenta ima Windows 10 mobilni operativni sistem, ali utisak kvari nešto stariji procesor.

Alcatel Idol 4 Pro će biti dostupan za kupovinu od 28. jula, a sada je već prisutan u pretprodaji u nekim zemljana, preko Microsoft Store-a. Cena telefona za Evropu iznosi 480 evra.

Po pomenutoj ceni, korisnici dobijaju Qualcomm Snapdragon 820 procesor, 4GB RAM-a i 64GB proširivog skladišnog prostora. Na poleđini se nalazi 21MP kamera, dok je s prednje strane smeštena 8MP kamera. Tu su i senzor otiska prsta na poleđini, dva zvučnika uz Hi-Fi surround zvuk i 3000mAh baterija. Na kraju, telefon ima 5.5-inčni AMOLED displej sa 1080p rezolucijom.

Izvor: Benchmark

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *