Microsoft donosi nova ažuriranja u Paint 3D

Objavljeno: 14.7.2017.


Microsoft je upravo ažurirao svoju Paint 3D aplikaciju, koju je objavio prošle godine uz Windows 10 Creators Update. Ažuriranje donosi dosta novih funkcija i poboljšanja u aplikaciju. Najveće poboljšanje jeste način na koji “magic select” alatka funkcioniše. Alatka sada omogućava korisnicima da kropuju pozadinu fotografije. Izabrana površina se potom lako može pretvoriti u stiker ili […]
Microsoft je upravo ažurirao svoju Paint 3D aplikaciju, koju je objavio prošle godine uz Windows 10 Creators Update. Ažuriranje donosi dosta novih funkcija i poboljšanja u aplikaciju.

Najveće poboljšanje jeste način na koji “magic select” alatka funkcioniše. Alatka sada omogućava korisnicima da kropuju pozadinu fotografije. Izabrana površina se potom lako može pretvoriti u stiker ili se može obaviti oko različitih 3D objekata. Određeni delovi pozadina se mogu dodavati direktno u scene ili delimično kreirane 3D fotografije.

Pored ovoga, ažuriranje donosi i nove Line i Curve alatke u aplikaciju, koje prema Microsoftu čine neke od ključnih funkcija originalne Paint aplikacije. Linije i zakrivljenja funkcionišu i kao stikeri kada se primenjuju na 3D objekte.

Na kraju, Paint 3D sada podržava industrijski otvoreni standard GLB fajlova, koji omogućava brži i efikasniji transfer 3D sadržaja. Ažuriranje se implementira jednostavnim otvaranjem Paint 3D aplikacije, ili se može preuzeti preko Windows Store-a.

Izvor:Benchmark

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *