Gran Turismo Sport za Playstation 4 stiže 18. oktobra

Objavljeno: 14.7.2017.


Gran Turismo Sport je prvobitno trebao da na tržište dođe prošle godine, ali je odložen, zato što studio Polyphony nije želeo da žrtvuje kvalitet igre zarad ranijeg izlaska. Sada nakon skoro godinu dana dobijamo finalni datum izlaska, 18. oktobar.
Zajedno sa datumom izlaska i trejlerom, stigla je i objava osnivača studija, Kazunori Jamagučija, u kojoj govori kako su sa završetkom zatvorene bete ušli u krajnji stadijum poliranja igre i pripremu za njeno lansiranje. “Težili smo da stvorimo nešto što će pružiti jedinstveno iskustvo u smislu grafike, zvuka i simulacije fizike, iskustvo koje se može doživeti samo na Playstationu“, rekao je on.

Sedmo izdanje trkačkih igara pored standardne edicije, u ponudi ima limitiranu ediciju, koja donosi 1 milion in-gejm kredita, starter pakovanje sa 8 automobila, 30 avatara sa GT Sport temom, pakovanje nalepnica i limitiranu metalnu knjigu i pakovanje za 70$. Uz Digital Deluxe izdanje, po ceni od 80$, se dobija 2 miliona kredita, pakovanje sa 12 vozila, nalepnice, 60 avatara i hromirana kaciga za profil igrača.

Ispod možete pogledati i novi trejler, u kome stoji 17. oktobar, ali to je datum za američko tržište, dok Gran Turismo Sport u Evropi izlazi dan kasnije. Beta utiske igre možete pročitati u aktuelnom broju časopisa Play!Zine, koji možete besplatno preuzeti na ovom linku.

Izvor: Benchmark

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *