Džon Njumen otvorio Sea Dance festival u Budvi

Objavljeno: 14.7.2017.


Planetarno popularna engleska soul zvezda Džon Njumen nastupio je noćas na prvoj večeri četvrtog izdanja muzičkog festivala Sea Dance, na plaži Jaz kod Budve. Neposredno uoči njegovog nastupa organizatori su priredili šou nad vodom, gde su se uz pomoć pirotehnike i svetlosti ocrtavale apstraktne figure i građevine, a na kraju se pojavila poruka: “Dobrodošli na […]
Planetarno popularna engleska soul zvezda Džon Njumen nastupio je noćas na prvoj večeri četvrtog izdanja muzičkog festivala Sea Dance, na plaži Jaz kod Budve.

Neposredno uoči njegovog nastupa organizatori su priredili šou nad vodom, gde su se uz pomoć pirotehnike i svetlosti ocrtavale apstraktne figure i građevine, a na kraju se pojavila poruka: “Dobrodošli na Leto ljubavi, dobrodošli na Sea Dance”.

Njumen, koji je u Budvu stigao jutro uoči početka festivala, nastup je počeo nekim od najvećih hitova: “You’re Gonna Live Forever in Me” i “Give Me Your Love”, tokom kojih je pevanje refrena prepustio publici, koja ga nije izneverila.

Fatboy Slim zvezda druge večeri

Nastup DJ zvezde vodećih svetskih festivala Fatboy Slim obeležiće drugo veče festivala. Publika će imati priliku da uživa u putovanju kroz muzički vrtlog koji čine fank, haus, tehno, elektro, hip-hop i rokenrol.

Izvorni duh Ibice na Sea Dance festivalu večeras će doneti jedan od najpoznatijih svetskih klubova – Space Ibiza, koji dovodi zvezde Afterlife žurki, popularni italijanski duo Mind Against, a pridružiće im se i rezident kluba, španski DJ Squire.

Ovogodišnje, četvrto izdanje Sea Dance festivala, svoje kapije zatvoriće 15. jula.

Na prostoru plaže Jaz postavljeni su šatori za posetioce festivala iz gotovo 30 zemalja.

Naredne godine Sea Dance festival će biti održan u novom terminu, posle 25. avgusta, najavili su organizatori.

Izvor: N1

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *