Bend oduševio fanove nastupom od osam sekundi

Objavljeno: 14.7.2017.


Japanska kultura nikada ne prestaje da iznenađuje, pa možda i nije toliko čudno što publici nije smetao munjevit odlazak sa scene
APANSKI bend “Zlatni bombarder” promovisao je svoj novi singl tako što je izveo numeru dužine svega osam sekundi, pred obožavaocima koji su čekali šest sati, prenosi geekologie.com .

Međutim, ovo nije jedina čudna stvar kod njih. Oni pripadaju “muzičkom žanru” u kom se izvođači, sa punim znanjem publike, pretvaraju da sviraju intrumente, a akcenat se baca na koreografiju i scenski nastup.

To ih ipak ne sprečava da imaju legije ljubitelja, od kojih su se neki pojavili u jednom tržnom centru u Tokiju da vide novu pesmu. Nestrpljiva publika je posle prvog višečasovnog čekanja trebalo samo da izdrži trominutno odbrojavanje pre nego što su njihovi ljubimci utrčali na scenu.

Sve ove pripreme kulminirale su munjevitom “svirkom”, propraćenom vriscima iz publike, koja uopšte nije bila razočarana niti besna. Naprotiv, oni su srećni zato što nisu morali da plate kartu, pa su tako tražili i izlazak na bis “frontmena”.

Nakon što su ispunili taj zahtev, “bombarderi” su počastvovali okupljene, njihovom najpopularnijom numerom, koja je trajala mnogo duže od prvobitnog nastupa.

Izvor: Novosti

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *