Zdravko Čolić: Za dva sata 28.000 evra

Objavljeno: 13.7.2017.


Zdravko Čolić 1. septembra na otvaranju “Ljubičevskih konjičkih igara”
NAŠ najpopularniji pop pevač Zdravko Čolić pevaće 1. septembra na otvaranju “Ljubičevskih konjičkih igara”, za honorar od 3,4 miliona dinara, odnosno 28.000 evra. Njegov dvosatni nastup biće održan na Trgu oslobođenja, odmah nakon ceremonije otvaranja manifestacije i defilea učesnika, koje će predvoditi ljubičevski vitezovi. Odluku o koncertu donela je Turistička organizacija Požarevac u postupku javne nabavke male vrednosti, u kojoj je jedini ponuđač bila firma “Ulaz” iz Beograda, čiji je zakonski zastupnik Čola.

Prošle godine na otvaranju LjKI nastupila je kultna jugoslovenska rok grupa “Bijelo dugme”, predvođena Goranom Bregovićem, što su donatori i sponzori platili 39.000 evra. Oni su održali dvosatni koncert pred oko 20.000 ljudi iz svih krajeva Srbije, a toliko posetilaca očekuje se i ove godine za Čolin nastup.

Za sada nije poznato da li će gradonačelnik Požarevca Bane Spasović titulu četvrtog počasnog viteza LjKI ove godine dodeliti i Zdravku Čoliću, kao što je lane Bregi predao viteški plašt i sablju na kojoj je ugravirano “ne vadi me bez potrebe, ne vraćaj me bez časti”.

Izvor: Novosti

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *