“Tesna koža” ublažila mučenje do Kazahstana

Objavljeno: 13.7.2017.


Mladi fudbaler Crvene zvezde Luka Adžić prekratio je vreme na putu za Pavlodar gledajući kultni srpski film “Tesna koža”.
On za B92.net kaže da se tako zanima i inače tokom dužih putovanja.

“Ne samo pred utakmice, nego i inače kad su ovako duga putovanja volim da gledam naše, domaće filmove”, kaže Luka Adžić i dodaje koje uglavnom voli da gleda, “Eto sad je zapala ‘Tesna koža’, imam više skinutih. Volim ‘Tesnu kožu’, ‘Žikinu dinastiju’, ‘Maratonce’, ove stare naše filmove. Osim filmova, opuštam se i uz muziku”.

Gledanje filmova tokom puta prekrati vreme i let od 5.300 kilometara, ali je Crvena zvezda stigla u Pavlodar u dva časa ujutru po lokalnom vremenu, a tek posle 3 u hotel Sari Arka. Časovnik u Pavlodaru ide četiri sata unapred u odnosu na beogradsko vreme.

“Moramo da se odmorimo kako znamo i umemo, jeste da putujemo sedam sati, da nas sutra očekuje jako bitna utakmica, ali mislim da ćemo se odmoriti jer ćemo odmah po sletanju u hotel da spavamo, i da ćemo se dobro pripremiti za utakmicu”, kaže 18-godišnji Adžić.

Mladi veznjak Crvene zvezde kaže da je u Kazahstan krenuo dobro fizički pripremljen pred važnu evropsku utakmicu.

“Fizički mislim da sam blizu 100 posto fizičke spreme, odigrao sam tu prijateljsku utakmicu protiv Dinamo Pančeva 90 minuta. Teško mi je palo malo i zbog vremena, igralo se u šest, sedam sati popodne po velikom Suncu pa me zato malo stigao umor na utakmici, ali mislim da ću kad još malo vremena prođe biti 100 odsto spreman”, rekao je Adžić koji se protiv Dinama upisao u strelce.

Rezultat protiv Irtiša nije hteo da prognozira, ali kaže da veruje u svoju ekipu.

“Nećemo da govorimo ništa unapred, ali očekujemo pobedu naravno”, rekao je Adžić za B92.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *