Prijeti da oduzme sestri titulu: Da li je Pipa Midlton nova ikona stila?

Objavljeno: 13.7.2017.


Otkako se udala, Pipa Midlton izgleda nikad lepše! Svako njeno pojavljivanje u javnosti je propraćeno pohvalama, a svi su primetili i da se daleko češće smeje nego ranije. Da, brak sa Džejmsom Metjuzom je izgleda istakao jednu novu stranu Pipine ličnosti, onu opušteniju i veseliju… Ono što je takođe primećeno jeste i diskretna promena stila nabolje. Iako nikad nije imala […]
Otkako se udala, Pipa Midlton izgleda nikad lepše! Svako njeno pojavljivanje u javnosti je propraćeno pohvalama, a svi su primetili i da se daleko češće smeje nego ranije.

Da, brak sa Džejmsom Metjuzom je izgleda istakao jednu novu stranu Pipine ličnosti, onu opušteniju i veseliju…

Ono što je takođe primećeno jeste i diskretna promena stila nabolje. Iako nikad nije imala neke neoprostive ispade kada su modni izbori u pitanju, novopečena gospođa Metjuz sada se može pohvaliti besprekornim stilom.

A njeno pojavljivanje na Vimbldonu juče je to i potvrdilo! U nežnoj haljini mint boje (koja je inače hit broj jedan u svetu) sa otvorenim ramenima, Pipa je definitivno privlačila poglede.

Modni analitičari su se odmah “bacili na posao”, pa su tako otkrili da ova haljina pripada londonskom brendu “Tephi”, kao i da košta 469 dolara!

Što se modnih dodataka tiče, sandale sa punom petom srednje visine i klač torbica u bež boji, idealno su upotpunile stajling.

Poput njene sestre Kejt, i Pipa najčešće nosi puštenu kosu uz vrlo diskretnu šminku. Jedini “ukras” bile su naočari za sunce.

Novopečena mlada svojim stilom polako osvaja britansku naciju, a postavlja se pitanje da li će nadmašiti svoju sestru Kejt… Vojvotkinja od Kembridža je za Bitance nedodirljiva iskona stila, ali da li će joj Pipa oteti titulu?

Izvor: Gloria

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *