Po svaku cijenu htio da otjera goste: Lizao kašike, mijenjao vaj-faj

Objavljeno: 13.7.2017.


Čovek koji živi iznad jednog njujorškog restorana maltretira zaposlene već dve godine – liže kašike, menja ime svoje mreže bežičnog interneta u “tanjirići sa poda“, a onda glasno pušta najvulgarniju muziku kako bi gostima ogadio ovo mesto.
Džejson Minter, vlasnik Indian Road kafea, navodi u tužbi da je Džej Mec jako uticao na njihov posao i da je iz čistog “inata i zlobe“ maltretirao zaposlene direktno iz svog stana koji se nalazi iznad kafića. 

Mec je dobio privremenu zabranu prilaska objektu. Kako priča vlasnik kafića, sve je počelo 2015. godine kada je Mec iz nepoznatih razloga počeo da maltretira zaposlene.

“Uzeo bi kašičice i počeo da ih liže, a onda bi ih krišom vratio“, priča vlasnik.

Posebno se naljutio kada mu je opljačkan stan u kojem je proizvodio marihuanu. Opljačkala ga je, navodno, jedna mušterija restorana zbog čega je sada zamrzeo celo osoblje. 

“Pretio nam je da će njegov bivši dečko srediti da se vlasniku slome noge i ruke i da će biti ‘mučen i ubijen’“, kažu zaposleni.

Osim što je često menjao imena mreže bežičbog interneta kako bi gostima pokvario užitak, vrištao je sa prozora i remetio gostima užitak.

Vlasnik restorana je sada odlučio da pravdu potraži na sudu.

Izvor: B92

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *