Lima zbrisala kod novog dečka u Tursku

Objavljeno: 13.7.2017.


Za Adrianu Limu Marko Jarić je definitivno prošlost, sada ima novu ljubav.
Brazilska lepotica Adriana Lima deo letnjeg odmora provela je sa ćerkama Sijenom i Valentinom i porodicom bivšeg supruga Marka Jarića u Crnoj Gori, a ostatak slobodnog vremena bivša srpska snajka, po svemu sudeći, provešće u Turskoj sa novim ljubavnim partnerom.

Naime, nakon što je sa porodicom bivšeg supruga uživala u lepotama Crnogorskog primorja, Lima se uputila u Bodrum, gde ju je na aerodromu dočekao turski pisac Metin Hara, ali i paparaci.

Adriana Lima, Foto: Youtube

Manekenka je sa novim partnerom iz aerodromske zgrade izašla držeći ga za ruku i time jasno stavila medijima do znanja da ovu vezu ne želi da krije od javnosti.

Ubrzo nakon toga paparaci su njih dvoje uslikali u jednom elitnom restoranu dok su za stolom razmenjivali strastvene poljupce.

Inače, turski pisac i brazilski supermodel upoznali su se 11. juna, kada joj je Hara poklonio svoj roman „Invasion of love – The Path”. Već sledećeg dana Lima je na Instagramu ovo štivo o duhovnosti i samospoznaji preporučila milionima fanova koji je prate, a ljubav između Turčina i Brazilke planula je za manje od mesec dana.

Adriana Lima, Foto: Profimedia

Iako se Adriana još nije oglasila ovim povodom, njen novi momak jeste.

– Adriana i ja smo se upoznali u Istanbulu 11. juna. Shvatili smo da gajimo uzajamna osećanja, ali se još upoznajemo – rekao je Hara za „Daily Sabah”.

Inače, Lima je nekoliko dana jula provela sa ćerkama, bivšim suprugom Markom Jarićem i bivšom svekrvom Leposavom u Crnoj Gori.

Izvor: Alo

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *